УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

ВАЖНА ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ ТАЗИ СТРАНИЦА (ЗАЕДНО С ДОКУМЕНТИТЕ, ПОСОЧЕНИ ВЪРХУ НЕЯ) ПОКАЗВА  РЕДА И УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ПРОДАЖБАТА НА ЧАСТ ОТ ПРОДУКТИТЕ (ПРОДУКТИ), РЕГИСТРИРАНИ НА САЙТА НИ WWW.SHPRSS.COM (НАШИЯ САЙТ) ЗА ВАС. МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ВНИМАТЕЛНО, ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ ПРОДУКТИ ОТ НАШИЯ САЙТ. МОЖЕТЕ ДА ОТПЕЧАТАТЕ КОПИЕ НА ТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БЪДЕЩИ СПРАВКИ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ УЕБ САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, ЗАЕДНО С НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ДАЛИ ИЛИ НЕ РЕШИТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ПРИ НАС. АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ СТЕЗИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ УЕБ САЙТ.

1. ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

1.1. WWW.SHPRSS.COM Е САЙТ, УПРАВЛЯВАН ОТ “ДИДИ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ” ЕООД (“НИЕ”). НИЕ СМЕ РЕГИСТРИРАНИ В БЪЛГАРИЯ СЪС СЕДАЛИЩЕ В ГР.СОФИЯ 1510, УЛ МЕДНИКАРСКА 1. НАШИЯТ НОМЕР ПО ДДС Е BG121205881. НАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС Е: OFFICE@SHPRSS.COM

2. ОБСЛУЖВАНЕ

2.1. НИЕ ПРИЕМАМЕ ПОРЪЧКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ. МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ  ПОДРОБНОСТИ ЗА ДОСТАВКАТА В СЕКЦИЯТА ЗА ДОСТАВКА

3. СЪСТОЯНИЕ

ЧРЕЗ ПОДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ, ВИЕ ГАРАНТИРАТЕ, ЧЕ:

3.1.1. ВИЕ СТЕ ЗАКОННО СПОСОБЕН ВЛЕЗЕТЕ В ОБВЪРЗВАЩИ ДОГОВОРИ;

3.1.2. ВИЕ СТЕ НАЙ-МАЛКО 18 ГОДИНИ; И;

3.1.3. ВИЕ ПРЕБИВАВАТЕ В ЕДНА ОТ ОБСЛУЖВАНИТЕ СТРАНИ.

4. КАК СЕ ФОРМИРА ДОГОВОРА МЕЖДУ ВАС И НАС

4.1. СЛЕД ПОДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ИМЕЙЛ ОТ НАС, КОЙТО ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ВАШАТА ПОРЪЧКА. МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОРЪЧКАТА Е БИЛА ПРИЕТА. ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДСТАВЛЯВА ОФЕРТА ЗА НАС, ЗА ДА СИ ЗАКУПИТЕ ПРОДУКТА.

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СА ОБЕКТ НА НАЛИЧНОСТТА И НА  ПРИЕМАНЕТО ОТ НАС, А НИЕ ЩЕ ПОТВЪРДИМ ТОВА ПРИЕМАНЕ, КАТО СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС, ЗА ДА ПОТВЪРДИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ ПО ТЕЛЕФОНА. В ДОГОВОРА МЕЖДУ НАС (“ДОГОВОР”) ЩЕ СЕ ФОРМИРА САМО КОГАТО СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ПО ТЕЛЕФОНА.

4.2. НИЕ НЯМА ДА ОБРАБОТИМ ПОРЪЧКАТА ВИ, ДОКАТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ПЪЛНО ПЛАЩАНЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ С РАЗПОРЕДБИТЕ НА ТОЧКА 7.

4.3. АКО НАПРАВИТЕ ГРЕШКА С ПОРЪЧКАТА, ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я КОРИГИРАТЕ, ПРЕДИ ДА СМЕ Я ОБРАБОТИЛИ. АКО ВАШАТА ПОРЪЧКА Е ВЕЧЕ ОБРАБОТЕНА СЪЩО МОЖЕ ДА Я КОРИГИРАТЕ, НО ТОВА МОЖЕ ДА УДЪЛЖИ СРОКА ЗА ДОСТАВКА. АКО ВАШАТА ПОРЪЧКА ВЕЧЕ Е ИЗПРАТЕНА, МОЛЯ ВРЪЩАЙТЕ И ЗАМЕНЯЙТЕ ПРОДУКТИТЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ С НАШАТА ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ.

4.4. ДОГОВОРЪТ ЩЕ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА ТЕЗИ ПРОДУКТИ, ЧИЕТО ИЗПРАЩАНЕ СМЕ ПОТВЪРДИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА. НИЕ НЯМА ДА БЪДЕМ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ИЗПРАТИМ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ , КОИТО СА БИЛИ ЧАСТ ОТ ПОРЪЧКАТА ВИ, ДОКАТО НЕ  ПОТВЪРДИМ, ЧЕ ТЕ СА НАЛИЧНИ И МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ.

4.5. ИМАМЕ ПРАВО ДА ОТКАЖЕМ ВСЯКА ПОРЪЧКА, НАПРАВЕНА ОТ ВАС ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА.

5. ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

5.1. АКО СТЕ СКЛЮЧИЛИ ДОГОВОР КАТО ПОТРЕБИТЕЛ, МОЖЕТЕ ДА ОТМЕНИТЕ ДОГОВОРА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ В РАМКИТЕ НА ПЕТ РАБОТНИ ДНИ, ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ДЕНЯ, СЛЕД КАТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПРОДУКТИТЕ. В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНАТА ЦЕНА ЗА ПРОДУКТИТЕ, В СЪОТВЕТСТВИЕ С НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

6. НАЛИЧНОСТ И ДОСТАВКА ПОРЪЧКАТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕНА СЛЕД КАТО Я ПОТВЪРДИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА.

7. ЦЕНА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

7.1. ДЪЛЖИМАТА ЦЕНА НА ПРОДУКТИТЕ ЩЕ БЪДЕ, СЪЩАТА КАТО ТАЗИ В УЕБ САЙТА.

7.2. ПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ЧРЕЗ ВАС ЧРЕЗ НАЧИНА ЗА ПЛАЩАНЕ, КОЙТО СТЕ ПОСОЧИЛИ, КОГАТО СТЕ ОФОРМЯЛИ ПОРЪЧКАТА СИ. НЕ ПОЛУЧАВАТЕ ПОРЪЧКАТА СИ, ДОКАТО НЕ Я ЗАПЛАТИТЕ.

7.3. ЦЕНИТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРОМЯНА БЕЗ ПРЕДИЗВЕСТИЕ, НО ПРОМЕНИТЕ НЯМА ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ПОРЪЧКИ, КОИТО ВЕЧЕ СА ПРИЕТИ. 7.4. ЦЕНАТА ЗА  ЧУЖДЕСТРАННИ УСЛУГИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ. ВСИЧКИ ЦЕНИ, КОИТО СА ОБЯВЕНИ СА ОБЕКТ НА ТАКИВА ПРОМЕНИ.

8. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

8.1. ЗА ПОДРОБНОСТИ ОТНОСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА, МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ПО EMAIL.

8.2. ДОСТАВКАТА ПРИ ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА ОСВЕН, АКО НЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО, ЧЕ Е ДОПУСНАТА ГРЕШКА ОТ ЕКИПА НИ.

8.3 СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА – 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА

8.4 СУМАТА ЗА ВРЪЩАНЕ ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТА СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ОБРАТНО СТОКАТА В СРОК ОТ 14 ДНИ.

8.4.1 КЛИЕНТИТЕ ПЛАТИЛИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАРИЧЕН ПРЕВОД ОТ ФИРМАТА КУРИЕР В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ.

8.4.2 КЛИЕНТИТЕ ПЛАТИЛИ С КАРТА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПРЕВОД ПО СЪЩАТА КАРТА С КОЯТО СА ПЛАТИЛИ В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ.