Какво прави Shprss: шака-лака специален?
Истината се крие в симбиозата между 4 органични олиа!

 • Олио от златен баобаб
  Наричат го още “златното олио” или “олиото на коприната” заради впечатляващите свойства върху кожата. Олиото прави изолация по кожата от високи и ниски темперетури което го прави отличен избор за люта зима и парещо лято. То е силен антиоксидант и се бори със стареенето на кожата.

Органичното олио от баобаб в Shprss идва от Сенегал.

 • Олио от жожоба
  Специфичното на това олио е почти идентичната молекула на тази на човешкия себум. Това свойство прави жожобата подходяща за чувствителната кожа и синтеза на колаген. Човешката кожа просто я приема за нещо свое. Регулира омазняването и има антибактериално и антиоксидантно свойство.

Органичното олио от жожоба в Shprss идва от Египет.

 • Кайсиево олио
  Сухия му характер му дава възможността да попива много бързо в кожата като я подхранва и защитава кожата от свободните радикали. То е богат източник на витамин А и се бори с пигментация, лишеи, зачервявания. Също добър източник на витамин Ц. Много подходящо за чувствителна кожа.

Органичното кайсиево олио в Shprss идва от Германия.

 • Бадемово олио
  Твърди се, че бадемовото олио е подходящо за всички по света защото е подходящо за всеки тип кожа. Богато на витамин Е, витамин А, Калий и Цинк. Помага да възстанови защитната бариера на кожата, има UV филтър и масово хората го наричат “най-добрия приятел на кожата”.

Органичното бадемово олио в Shprss идва от Испания.